Tipp lemsystem

Vårt tipp profilsystem består av 30, 35 eller 40 millimeter brede profiler og er fleksibelt og lett å tilpasse alle kjøretøy og krav. Systemet leveres komplett med ferdigmonterte og måltilpassede komponenter klart for sluttmontering.

Høy fleksibilitet

Tipp profilsystem bestående av profillemmer er et fleksibelt system som er lett å skreddersy og tilpasse alle kjøretøy- og planstørrelser samt andre behov og krav. Bredere profiler gir høyere styrke og holdbarhet enn 25 mm lemmer, som gjør det bedre egnet for tyngre massetransportasjoner.

Enkelt vedlikehold

Innfelte og integrerte beslag og hengsler gir optimale forutsetninger for maksimal lastebredde. Slette flater i kombinasjon med naturanodisering gir en pen og slitesterk overflate som er lett å holde ren og krever minimalt med vedlikehold. Vertikale stolper med innebygde lås- og hengselfunksjoner gir muligheter for hengsling i topp og bunn.

Fremtidsrettet

Lemprofilsystemet er lett å montere. Systemets konstruksjon muliggjør og forenkler også framtidige tilpasninger og reparasjoner. Lav egenvekt, høy styrke og holdbarhet i kombinasjon med lang livssyklus og høy gjennvinningsverdi gir en konstruksjon med god økonomi.

Se under vedlegg for de forskjellige tilpasningene til tipplemmene våre, forholdet mellom bunnprofilen, gulvrammen og hengselet er vist.

Tipp lemsystem Tipp lemsystem

Vedlegg