News

Cabinet with roller shutter doors

For one of our customers, we have started the production of a lockable cabinet system with roller shutter doors type N35 on both sides. The cabinet gives excellent user access, is lightweight and has anti-corrosive properties. 

For our customers within the transport industry, this is a practical and economical solution: it provides efficient storage and with aluminum you are guaranteed a maintenance-free product that lasts.

Specifications:

Outer measurements: WxHxD 2130 x 1400 x 650 mm

Produced in 25 mm natural anodized profiles

Roof dcovered with 1,5 mm non-anodized plate.

Lockable shutter doors type N35 on both sides

1 shelf fixed in the

Read more

Ny skapløsning for Equinor
Equinor kom til oss med et behov for en smart løsning på innendørs oppbevaring med lys og strømtilgang. Produktet er nå klar for levering.

Boden vi har produsert løser oppbevaringsbehovet på en elegant måte og er produsert og innredet etter kundens egne mål og eget ønske. Boden har forsterkning under gulv og leveres flatpakket med ferdig installert elektroinstallasjon. Dette gir betydelige økonomiske besparelser for kunden og gir rask og enkel transport ut til plattformen.

På grunn av de korrosjonsfrie egenskapene til aluminium, gir denne skapløsningen et langvarig og vedlikeholdsfritt produkt som tåler mye og veier lite.

SPESIFIKASJON

Read more

Leveranse: Kundetilpasset skapsystem med rulleport

For en av våre kunder har vi nå startet produksjon av et skapsystem med låsbare rulleporter med oppruller type N35 i begge kortsider. Skapet gir god tilgang til bruker, er lett, korrosjonsbestandig og bygges med hylle montert midt i skapet. 

For transport-kundene våre er slike skapsystemer en praktisk og økonomisk løsning: det gir effektiv og trygg oppbevaring av verdier og med aluminium får du et vedlikeholdsfritt produkt som varer, selv i saltholdige omgivelser.

Vi leverer ulike skapløsninger til transport-bransjen og oftest er det kundetilpassede produkter. Aluminiumets unike egenskaper gjør at vi kan helt enkelt designe og montere skap som er

Read more

Vi lanserer nytt nyhetsbrev til våre kunder!

Vi på Hydal Transportsystemer ønsker å gi noe ekstra til våre kunder, derfor lanserer vi nå et nytt, månedlig nyhetsbrev med oppdateringer om produktutvikling, gode råd, og tips om praktiske og økonomiske løsninger. 

Her vil vi også publisere nyheter om både bedrift og bransje, slik at alle våre kunder holder seg oppdatert på viktig informasjon. 

Nyhetsbrevet blir sendt på norsk, engelsk og svensk, avhengig av hvor du befinner deg.

Det er enkelt å melde seg på; bare skriv inn e-post adressen din i feltet under.

Vi håper dere vil bli med oss videre på reisen!

Read more

Ny bakdørshengsel

Vi har gleden av å lansere vårt nye aluminium bakdørshengsel.

Bakdørshengselet er produsert i anodisert aluminium og er spesialtilpasset for Kinnegrip K5 & K20 stolper. 

Ta kontakt for ytterliggere informasjon om hengselet. 

Read more