Hva syntes egentlig Urianstad Rep. & Karosseri AS om oss?

Urianstad Rep. og Karosseri AS er en påbygger med lang erfaring. Siden 1932 har de utviklet og produsert løsninger for sine kunder i transportbransjen.

www.urianstad.no


Hydal Transportsystemer har hatt et langt samarbeid med Urianstad, og i et telefonintervju forteller Daglig leder, Espen Urianstad, om sine erfaringer med oss som leverandør:

 

-       Før pleide vi å kjøpe råvarene selv og utvikle produktene in-house, men det har vist seg å være billigere å bestille ferdig sammensatte varer fra Hytrans. Det er som oftest sidelemmer og fallemmer som blir bestilt, men i senere tid har vi også fått hjelp med spesialprodukter til både kommunen og Brannvesenet i form av gangbro og brannskap.

 

Lavere produksjonskostnadene og korte leveringstider er ikke det eneste som spiller en rolle for Urianstad i valget av leverandør;

 

-       Leveringstiden på disse produktene er ingenting å si på, jeg har opplevd å bestille et produkt i lunsjen og fått det tilsendt dagen etter, men som oftest tar det ca. 2 dager. Det hjelper også at Hytrans er med på hele prosessen med vår egen kunde. Ofte går vi sammen og diskuterer ulike løsninger med kunden, slik at de får akkurat det produktet de trenger. Da er det helt fundamentalt at vi har med noen som snakker samme språk, og det gjør absolutt André Grindhaug og John Marton fra Hytrans.

 

Slik får Urianstad til en god prosess når de skal utvikle løsninger for sine egne kunder. For Espen og resten av bedriften er det viktig at kunden får se hele design-prosessen, dersom de ønsker det – noe de ofte gjør;

 

-       Da er alle trygge på at produktet blir helt etter kundens spesifikke ønske og behov. Vi stoler på Hytrans når det kommer til produktutvikling, også spesialtilpassede.

 

Da Nesodden kommune kom til Urianstad med et behov for en baderampe for rullestolbrukere, tok bedriften igjen kontakt med oss som leverte en løsning via vår avdeling i Sverige. Denne ble godt tatt imot av Urianstad og sluttkunden.

 

Espen Urianstad forklarer at god kontakt og forutsigbar levering har resultert i et langt og godt samarbeid i over 10 år.

 

-       Vi er veldig fornøyde kunder av Hytrans og setter pris på det samarbeidet vi har og har hatt med dem i over 10 år nå. Produktene er gode, de er på samme nivå og de stiller opp når vi trenger det. Alt i alt et godt forhold og samarbeid som vi gjerne vil holde på.


Les mer om Urianstad Rep. & Karosseri AS og deres tjenester på https://urianstad.no/.