Vognteknikk AS - 15 år med samarbeid

Vognteknikk AS er et veletablert firma innen påbyggerbransjen, og har levert gode løsninger for sine kunder fra sine lokaler på Kokstad siden 2004.

 I et telefonintervju forteller Even Hægland, Salgssjef hos Vognteknikk, om samarbeidet med aluminiumleverandøren Hytrans.

 

- Hytrans har levert aluminiumprofiler og spesialtilpassede produkter til oss i vel over 15 år nå, og det har utviklet seg til å bli et veldig godt samarbeid.
 

Hægland forteller videre om samarbeidet, og trekker spesielt frem utvalget av produkter og fleksibiliteten Hytrans har for sine kunder.

 

- Det er alltid en løsning å finne når vi jobber med Hytrans; de snur seg fort når vi trenger det, og det er utrolig viktig.

 

Hytrans leverer både lagerførte produkter, så vel som spesialtilpassede løsninger, for påbyggerbedriften på Vestlandet, og Hægland skryter av den korte leveringstiden Hytrans kan tilby:

 

- Det er selvfølgelig en fordel at de befinner seg på Vestlandet, men generelt sett er leveringstiden kort uansett hvor produktene skal sendes. Fra sine avdelinger i Sverige og Danmark har Hytrans ofte hjulpet oss med leveringer til vår avdeling i Litauen – de sender profilene der det trengs og når det trengs.

 

Tillit er en viktig faktor, og Hægland forteller videre at det ikke er vanskelig å stole på at Hytrans får jobben gjort.

 

- Hytrans er en veldig god sparringspartner for oss. De er genuint interessert i produktutvikling og kvalitet, og stiller alltid opp når vi trenger det.

 

En annen viktig faktor for Vognteknikk er tilgjengelighet på utstyr og komponenter som passer til de ulike profilsystemene.

 

- Det er helt fundamentalt at vi kan levere nye komponenter og produkter til profilsystemene til våre kunder når det er behov. Hytrans har disse tilgjengelig og de blir levert raskt. De ligger frempå og de gir oss en forutsigbarhet som er uvurderlig.

 

Helt til slutt trekker Hægland frem kanskje det viktigste aspektet når det gjelder det lange samarbeidet:

 

- I Hytrans er det bare kjekke folk å jobbe med, fra topp til bunn.


Les mer om Vognteknikk AS her.