Om Hytrans

Som Nordens ledende leverandør av aluminiumprofiler til transportbransjen har Hydal Transportsystemer AS (Hytrans) et bredt utvalg av profiler til påbyggerbransjen. Vi er grossist og har rundt 250 forskjellige profiler på lager. Våre profiler er skreddersydde til vårt profilsystem som passer til alle typer lette og tunge kjøretøy for stykkgods, sand og grustransport. Bruken av lettmetall har revolusjonert transportindustrien. Aluminium er slitesterk, har lav egenvekt, lang levetid og reduserer dramatisk monteringstiden som bidrar til et produkt med både økonomiske og miljømessige fordeler.

Våre forretningsområder inkluderer profilleveranse, både fra verk og lager, i tillegg til at vi tilvirker ferdige produkter fra egne lokaler.

Som leverandør vil vi være en aktiv medspiller i bransjen og ta del i utviklingen av eksisterende og nye produkter både kvalitetsmessig og økonomisk. Vi har stor tro på at aluminium vil brukes mer i fremtiden. 

Hydal Group

Hytrans
HAP
Hydal

Hydal Transportsystemer AS belongs to Hydal Group AS, which consists of 4 companies previously owned by Hydro Aluminium. Every company are developing, constructing and producing profiles, system components and products in aluminum.