Lemsystemer

Vårt lemsystem i aluminium er fleksibelt og lett å tilpasse alle typer kjøretøyer og størrelser. Systemet leveres umontert eller komplett med ferdigmonterte og måltilpassede komponenter klart for sluttmontering. Våre aluminium profiler kan også bli kjøpt fra vårt lager slik at du kan tilvirke produktene selv. Hvis du vil ha ytterligere informasjon om hva vi leverer, ta gjerne kontakt eller les mer om oss.

Store valgmuligheter

Systemet er oppbygd av aluminiumprofiler og er et fleksibelt system som er lett å skreddersy og tilpasse alle kjøretøy- og flakstørrelser samt andre behov og krav. Systemet bygger på 25, 30, 35 eller 40 mm brede lemprofiler samt kant-, topp- og bunnprofiler med høy styrke og kvalitet. 

Smart konstruksjon med lav egenvekt og høy styrke

Innfelte og integrerte beslag og hengsler gir optimale forutsetninger for maksimale lastebredder. Slette flater i kombinasjon med naturanodisering gir pen og slitesterk overflate som er lett å holde ren og krever minimalt med vedlikehold. Vertikale stolper med innebygde lås- og hengselfunksjoner gir en smidig og lett håndtering. Lemprofilsystemet er lett å montere. Systemets konstruksjon muliggjør og forenkler også framtidige tilpasninger og reparasjoner. Lav egenvekt, høy styrke og holdbarhet i kombinasjon med lang livssyklus og høy gjennvinningsverdi gir en konstruksjon med god økonomi.

Lemsystemer

Relatert