Skapsystemer

Vårt profilsystem gjør det mulig med konstruksjon og oppbygging av lastebilskap enten heldekket av aluminium eller med en ramme i aluminium med sandwichvegger. Systemet er tilpasset konstruksjoner i alle størrelser og gir et skap med høy styrke, lav vekt og sikker funksjon.

Skap i alle størrelser

Hytrans profilsystem muliggjør konstruksjon av skap i alle størrelser; fra skap tilpasset lette lastebiler til de større konstruksjonene for store volumbehov. I profilsystemet inngår bl.a. ramme- og kantprofiler, innvendige surreskinner, sparkelister, karm- og dørprofiler.

Stor fleksibilitet

Profilsystemet gir stor fleksibilitet og gir blant annet muligheten for å:

  • Installere dører og lasteluker etter behov
  • Installere løfteanordninger
  • Installere doble bakdører

Vårt profilsystem for skap konstrueres med integrerte beslag og funksjoner. Dette gir slette og pene overflater som er lette å holde rene. Naturanodiserte profiler bidrar til slitesterk overflate, en overflate som også kan bli lakkert i valgfrie farger.

God totaløkonomi

Systemets konstruksjon muliggjør og forenkler framtidige tilpasninger og reparasjoner. Lav egenvekt, høy styrke og holdbarhet i kombinasjon med en lang levetid og høy gjennvinningsverdi gir en konstruksjon med god totaløkonomi.

Skapsystemer Skapsystemer