Lemsystemer

Våre lemsystemer i aluminium er fleksible og lette å tilpasse. Slette flater i kombinasjon med naturanodisering gir en pen og slitesterk overflate som er lett å vedlikeholde. Klikk på en av våre underkategorier for å lese mer om våre produkter.

Tilpasset dine behov

Våre lemsystem er lette å skreddersy og å tilpasse alle kjøretøy- og flakstørrelser. Våre systemer bygger på 25, 30 og 40 mm brede lemprofiler, samt kant-, topp- og bunnprofiler med høy styrke og kvalitet. Systemets konstruksjon muliggjør og forenkler også fremtidige tilpasninger og reparasjoner.

Med vertikale stolper og innebygde lås- og hengselfunksjoner får du en smidig og lett håndtering.


Kan leveres

  • Umontert, som løse profiler
  • Komplett med ferdigmonterte og måltilpassede komponenter klart for sluttmontering

25 mm lemsystem

Vårt letteste lemsystem er 25 mm bredt og tilbys med et stort utvalg av forskjellige topp-, bygge- og bunnprofiler som gir en unik fleksibilitet for brukeren.

Vi kategoriserer vårt 25 mm lemsystem i to varianter:

  • Lemprofiler uten forsterket bakside (LTP)
  • Lemprofiler med forsterket bakside (Combi / grusforsterkede lemmer)

Tipp lemsystem

Vårt tipp lemsystem er beregnet for tyngre bruk enn våre LTP og Combi lemmer, hvor den største forskjellen er bredden på profilene. Tipplemmer er bygd opp av profiler med 30 og 40 mm tykkelse og gjør det dermed bedre egnet for tyngre massetransport.

I tillegg er komponenter som låsestolper, hengsler og festemateriell av kraftigere utførelse.

 

Høy fleksibilitet – Enkelt vedlikehold – Fremtidsrettet

 

Profilsystemet er lett å montere. Systemets konstruksjon muliggjør og forenkler også framtidige tilpasninger og reparasjoner.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt tipp lemsystem.

Foldbart dørsystem

Vårt foldbare dørsystem er et egenutviklet hengsel-basert system basert på Kinnegrips K20 system, som tillater folding av dørbladene uten å behøve å ta ned stolpene. Dette systemet tillater sideveis lasting av kjøretøyet.

HT-Kinnegrip

Systemet leveres i høyder fra 1100 – 2200 mm, med dørblader som kan tilpasses individuelt til hvert påbygg slik at inndelingen blir optimal og innfestingen ikke kommer i konflikt med hjulbuer eller andre påmonterte detaljer.

 

Spesifikasjoner:

  • Systemet leveres som 2+2, 2+3 eller 3+3, avhengig av behov
  • Leveres enten som byggesett eller ferdig produkt
  • Det benyttes standard K20 stolpefester