Aluminium lettplan for effektiv frakt av nyttelast

I dagens konkurransetunge marked er det viktig for transportvirksomheter å tilby en effektiv tjeneste. Et viktig element i enhver transportørs løsning er lasteplanet som holder nyttelasten.

Det finnes mange produkter og løsninger som kan benyttes, men med et aluminium lettplan er du sikret med tanke på vekt, vedlikehold og fleksibel utforming.

Aluminium lettplan sammenlignet med tradisjonelle lastebilpåbygg
Et lasteplan i aluminium har betraktelig lavere vekt enn tradisjonelle påbygg, noe som gjør dem mer effektive under lasting og lossing av last. Fordi et stykke i aluminium kun veier en tredjedel av ett i stål (2,7 g/cm3), vil et aluminium lettplan i tillegg redusere energiforbruket under transport – noe som gir deg økonomiske besparelser.

Vedlikehold av lastebiler kan være både dyrt og tidkrevende. Med sine naturanodiserte flater er aluminium godt beskyttet mot korrosjon, som reduserer vedlikeholdsarbeidet og dermed også kostnader.

Med et lettplan bygget av naturelokserte aluminiumprofiler fra Hydal Transportsystemer, får du et lasteplan som tåler de tøffeste forholdene.

Hva slags last kan et aluminium lettplan håndtere?
Avhengig av utforming, vil et lasteplan i aluminium tåle alt fra sand- og grustransport til stykkgods. Et lasteplan med lift gir deg i tillegg enkel og effektiv lasting og lossing av lasten du skal transportere.

Vi kategoriserer våre lettplan etter nyttelasten på kjøretøyet;

– Totalvekt opptil 8 tonn

– Totalvekt mellom 6-12 tonn

– Totalvekt mellom 10-25 tonn

Hvor lett er det å bestille aluminium lettplan?
Å bestille et aluminium lettplan er en enkel prosess som begynner med å avgjøre hvilken type plan du trenger – basert på hva slags last du skal frakte.

Med et stort utvalg av unike profiler satt i system, får du store variasjonsmuligheter slik at ditt lasteplan kan tilpasses etter dine behov. Trenger du en spesifikk type underlag på gulvet? Uttrekk for baklem eller sidelemmer? Mulighetene er endeløse.

Se utvalget i vår produktkatalog.