Aluminium skap og containere til mange formål

Hytrans aluminium skap Paltek

Når du skal lage noe som skal vare lenge og være funksjonelt for mange forskjellige industrier på den værharde vestsiden av Norges kyst, er kriteriene lagt for kvalitetsnivå. Hytrans sine aluminiumsskap setter en egen standard for alle som ønsker kvalitetsskap til både små og store biler. 

Vi produserer etter ønsket mål i alle størrelser, fra det minste skap til 20 fot containere

-Det er klart vi er stolte av det vi har fått til, sier Kjell Magne Thorshaug , daglig leder i Hytrans.

-Vi har verdens beste råstoff rett fra Hydro sitt aluminiumsverk, som vi er samlokalisert med, og vi har en veldig kravstor industri og tilhørende bransjer rundt oss. Dessuten går vi jo rundt i sjøsprøyt 9 av årets 12 måneder. Alt dette er drivere som inspirerer til å satse på kvalitet, fortsetter han. 

Fordelene med aluminium når man skal lage skap til både biler og etterhvert også skip og plattformer er selvsagt at råvaren ikke ruster, er lett å frakte og enkel å bearbeide. 

-Aluminium er et fantastisk bra og sterkt metall å lage skap av. Fordelene med at det er så godt som rustfritt og veldig lett er veldig viktige egenskaper. 

Bekreftes av kunde

-Det bekrefter vi, sier Hans Vagle Stangeland, salgsjef i Paltek Rogaland.

Paltec er en del av Palfinger og lager påbygg til kranbiler, servicevogner og små og store biler som brukes innen transport. Fra Hytrans får de mest skap som monteres på biler til tørr og ryddig oppbevaring av utstyr og arbeidsklær. 

-Det blir litt som et mobilt minilager for utstyr på bilen, sier Stangeland. 

Alle jobbene Hytrans gjør for Paltek er egentlig skreddersøm i den forstand at ingenting er helt likt fra bil til bil, og noen løsninger kommer rett fra tegnebrettet og skal bygges for første gang. 

-Vi har en kunde som har vedlikehold på flere hundre busskur. Blant annet henter de søppel fra beholderne i busskurene. Til dette trengte de små fleksible søppelbiler med skap og tipp. Da lagde vi det sammen med Hytrans. Kunden er superfornøyd, forteller Stangeland.

Samarbeidet er viktig

Paltek ble etablert i 2007 og har i dag 25-30 ansatte og rundet i fjor hele 100 millioner kroner i omsetning. For dem har samarbeidet med Hytrans vært viktig. 

-Mye av det vi bestiller fra dem kunne vi kanskje lagd selv. Vi har likevel valgt å la Hytrans gjøre det, fordi det skaper bedre flyt i vår produksjon og vi har ikke opplevd at det er noe de ikke får til.

-Samarbeidet gjennom flere år viser også at de leverer kvalitet. Skapene vi setter på bilene vi sender fra oss overlever som regel bilene, og det er veldig bra, avslutter Stangeland.

Tre steg til løsning

Trenger din bedrift en skapløsning? Da er du tre enkle steg fra å få det fikset: 

1: Kontakt våre rådgivere for en prat om behov og utfordringer

2: På bakgrunn av dette kommer vi med et forslag til løsning og tilbud

3: Du bestiller og vi produserer. 

Hytrans kan levere skap til hele Norge.