Aluminium skapsystemer for offshore bruk

De unike egenskapene til aluminium, kombinert med vårt utvalg av profiler, gir deg en korrosjonsfri oppbevaringsløsning som varer. Disse skapsystemene kan tilpasses alle typer operasjoner og bruk, og med et lett og sterkt materiale får du et sikkert produkt med lite vedlikehold.

 

Spesialtilpassede skapsystemer i aluminium

Til offshore-industrien utvikler vi skap og oppbevaringssystemer i aluminium. De unike egenskapene til aluminium kombinert med vårt brede profilutvalg, gir et lett produkt med lang levetid og enkel montering.

Systemet er tilpasset konstruksjoner i alle størrelser og gir et skap med høy styrke, lav vekt og sikker funksjon.

Alle våre skap blir skreddersydde til ditt spesifikke prosjekt, og du vil alltid få anledning til å vurdere 3D-modeller og tegninger av skapet før produksjon.

Vårt profilsystem for skap konstrueres med integrerte beslag og funksjoner. Dette gir slette og pene overflater som er lette å holde rene, uansett klimaforhold. Dette gir deg mer tid til å fokusere på det installerte og kritiske utstyret ombord.

Tilpasset nordiske klimaforhold

Fleksibiliteten, styrken og den lange levetiden gjør skapsystemer i aluminium perfekt for installasjoner både onshore og offshore. Den elokserte overflaten gir deg god beskyttelse mot korrosjon, selv i veldig saltholdige omgivelser.

Spesialtilpassede løsninger

Våre produkter kan leveres fullstendig montert, som halvfabrikata eller som byggesett. Vi kan tilpasse alle våre produkter etter dine behov. Les mer her om løsningene vi tilbyr.

Fordi produksjonskostnadene for aluminium er lavere enn mange andre materialer, vil et skapsystem i aluminium resultere i store økonomiske besparelser for deg og din bedrift, og med vår effektive produksjon er du garantert en rask levering.

Produkter som tåler tidens tann

Våre verktøykasser, skap og kabinetter gir trygge og gode forhold til personell og utstyr i krevende miljøer. Helt siden 80-tallet har våre produktløsninger blitt brukt i offshore sammenheng – utstyr som fortsatt yter den samme funksjon i dag.

Noe av vårt produktspekter innen oppbevaring
Kjemikalieoppbevaring
Transportkasser for utstyr
Gassflaskeoppbevaring
Verktøybod
Inspeksjonsbod
Forløperkasse

Se vårt utvalg av skap og oppbevaringssystemer.