Aluminium til transportbransjen

De unike egenskapene til aluminium, kombinert med vårt utvalg av profiler, gir deg en korrosjonsfri løsning som varer. Disse systemene kan tilpasses alle typer operasjoner og bruk, og med et lett og sterkt materiale får du et sikkert produkt med lite vedlikehold.

Spesialtilpassede løsninger i aluminium

Med stort utvalg unike profiler, får du som kunde mange variasjonsmuligheter, slik at ditt lasteplan kan spesialtilpasses etter dine behov.

Fordelene ved å bruke aluminium i transportbransjen er mange;

Et lettere plan tilrettelegger for bedre plassutnyttelse og lavere drivstoffutgifter. Aluminium er et bærekraftig materiale med lang levetid.

Til transportbransjen leverer vi både plan, lem- og skapsystemer.

Lettplan

Vi tilbyr aluminium lasteplan til alle typer kjøretøy – både lette og tunge, for stykkgods, sand- og grustransport.

Med naturelokserte overflater, lav vekt, høy styrke og fleksible løsninger, er vi klare for å utvikle ditt ideelle plan.

Vi kategoriserer våre plan etter nyttelasten på kjøretøyet:

  • Totalvekt opptil 8 tonn
  • Totalvekt mellom 6-12 tonn
  • Totalvekt mellom 10-25 tonn

Vi leverer både delmontert og ferdigmonterte løsninger.

Skapsystem

Vårt profilsystem muliggjør konstruksjon av skap i alle størrelser; fra skap tilpasset lette lastebiler til de større konstruksjonene for store volumbehov.

Systemet er tilpasset konstruksjoner i alle størrelser og gir et skap med høy styrke, lav vekt og sikker funksjon.

Vårt anvendelige profilsystem gjør det mulig med konstruksjon og oppbygging av lastebilskap enten heldekket i aluminium eller med ramme i aluminium og sandwich-vegger.

Lemsystemer

Våre lemsystemer er fleksible og også enkle å skreddersy og tilpasse alle kjøretøy. Slette flater i kombinasjon med naturanodisering gir en pen og slitesterk overflate som er lett å vedlikeholde.

Her leverer vi flere ulike lemsystem, samt foldbart dørsystem.

Som leverandør er vi en aktiv medspiller i bransjen og tar del i utviklingen av eksisterende og nye produkter, både kvalitetsmessig og økonomisk.