Kjørebroer på millimetermål kreves for alle Vangshengerne

Kjørebro aluminium for tilhenger

N.Vangs på Inderøy i Trøndelag er en av Norges største produsenter av tilhengere for transport av de største maskinene. Kjørebroer fra Hytrans gjør tilhengerne enda mer fleksibel og brukervennlige for Vangs kunder. 

-Når du skal lage en transporthenger for store hjullastere, dumpere eller skogsmaskiner, ønsker du det vi kaller hjulbrønner som gjør at lasten står sikrere, stødigere og lavere på hengeren. Selv om dette er viktig for hengeren begrenses imidlertid hengerens bruksområder. Med Hytrans sine kjørebroer blir våre hengere enda mer fleksible som transportløsninger, sier Kristoffer Klepp hos Vangs.

-Utfordringen er imidlertid at ikke en henger er helt lik den forrige. På grunn av Hytrans sin kompetanse til å lage alt på skreddersøm kan vi likevel tilby Vangs komplette løsninger for kjørebroer, sier Tore Steinsøy, salgssjef i Hytrans.

Aluminum er løsningen

-Vangs sitt mål er at vi skal bygge de letteste hengerne på markedet.

For oss er aluminium – der det kan benyttes – dermed essensielt. Vi skal bygge lett for å spare miljøet, kutte forbruk av drivstoff, kunne transportere mer gods og minimere slitasje på dekk og utstyr. Aluminum er dermed et viktig bidrag til disse målene, forklarer Klepp.

Sjåførens ønsker er viktig

Hytrans sin evne til å levere skreddersøm er også et viktig suksesskriterium for Vangs.

-Alle skulle ønske at det var faste mål på alt vi bygger, men slik er det ikke. Tvert i mot. Vi må ha skreddersøm helt ned på millimetermål og mange ganger kommer spesifikasjonene og ønskene fra sjåføren på bilen. Vi pleier å si at våre hengere er håndarbeid, fordi vi har så mange spesifikke tilpasninger, sier Klepp.

-Dermed blir en samarbeidspartner som kan levere på dette enormt viktig for oss – og her er Hytrans virkelig gode, sier Klepp.

Et annet viktig moment for Vangs er sikkerhet. Lasting og lossing er to veldig kritiske øyeblikk under transport. Millimetermål og tilpasninger handler om dette. Utstyret må tåle påkjenningene det blir utsatt for og være stabilt. Uhell er farlig for personell og ekstremt kostbart.

Markedsledende produkter

-Vi er nøye med at vi skal løse våre kunders utfordringer. Vangs er et godt eksempel. Vi samarbeider med kundene våre om å lage et markedsledende produkter og det er viktig for oss å kunne levere forventet kvalitet, sier Tore Steinsøy i Hytrans.

Vil du vite mer om skreddersøm fra Hytrans?

Kontakt oss for råd og løsninger.

Tre steg til løsning

Trenger din bedrift kjørebroer? Da er du tre enkle steg fra å få det fikset: 

1: Kontakt våre rådgivere for en prat om behov og utfordringer

2: På bakgrunn av dette kommer vi med et forslag til løsning og tilbud

3: Du bestiller og vi produserer. 

Hytrans kan levere skreddersømløsninger til hele Norge.