Slik kutter du kostnader med aluminiumsprofiler

Drivstoff er den største utgiften til ethvert transportselskap, så det å redusere drivstofforbruket kan ha stor påvirkning på lønnsomheten til din bedrift. Hvis du i tillegg kan øke mengden nyttelast på hver tur, da snakker vi mer fornøyde kunder, mer effektiv drift og penger spart – alt på én gang.

Spar drivstoff og kutt utslipp
En lettere bil betyr mer lastekapasitet og mindre drivstofforbruk. Du kan faktisk spare 5-10% drivstoff ved å kun redusere vekten på bilen med 10%.

Selv om det er et sterkt materiale, er stål tre ganger så tungt som aluminium. Ved å bytte over til aluminium vil du kunne redusere vekten og likevel beholde nødvendig styrke og holdbarhet.

Også med tanke på bruken av elektriske biler vil redusert vekt være en viktig bidragsyter til batterisparing og for å redusere antall ladepauser.

 

 

 

 

 

 

Strømlinjeformet

Opptil 50% av en lastebil sitt drivstofforbruk brukes til å overkomme aerodynamisk luftmotstand. Slette, rene flater på integrerte skapsystemer, lasteplan og rammer av aluminium gjør at du får en mer strømlinjeformet og aerodynamisk lastebil – som igjen fører til mindre forbruk av drivstoff.

Enklere vedlikehold

Vedlikehold av lastebiler kan være både dyrt og tidkrevende. Med sine naturanodiserte flater er aluminium godt beskyttet mot korrosjon, som reduserer vedlikeholdsarbeidet og dermed også kostnader.

Bytt til komponenter i aluminium:

Vi har hjulpet våre kunder med å redusere bilens vekt ved å levere et bredt utvalg av strukturer og komponenter i aluminium for lastebiler og semitrailere. Dette kan være større komponenter som rammeverk, skapsystemer og oppbevaringsløsninger i aluminium.

Andre komponenter du kan bytte til aluminium er blant annet:

 

Reduser vekten med profilsystemer i aluminium
Aluminiumplan: Med et stort utvalg unike aluminiumsprofiler satt i system, får du som kunde store variasjonsmuligheter, slik at ditt lasteplan kan tilpasses etter dine behov. Vi tilbyr aluminium plan til alle typer lette og tunge kjøretøy for stykkgods, sand- og grustransport.

Lemsystemer: Våre lemsystemer i aluminium er fleksible og lette å tilpasse. Slette flater som er naturanodiserte gir en pen og slitesterk overflate som er lett å vedlikeholde. Vi bruker Armaton og Kinnegrip stolper og er offisiell leverandør for begge produsenter.

Skapsystemer: Hytrans profilsystem muliggjør konstruksjon av skap i alle størrelser; fra skap tilpasset lette lastebiler til de større konstruksjonene for store volumbehov. Systemet gir et skap med høy styrke, lav vekt og sikker funksjon.

Kollisjonsbeskyttelse: Vi produserer og tilbyr komponenter som underkjøringshinder, sidehinder og endeprofiler for bak, på siden og fronten av lastebilen.

Interessert i å kutte kostnader?
Kontakt oss, så kan vi finne en løsning sammen!