Transport- og lagringskontainere for offshore- og transportarbeid

 

Hvilke oppbevaringssystemer en velger for offshore operasjoner og transportarbeid kan ha stor betydning for både sikkerheten og levetiden til utstyret. Skap, kiosker, MOB-skap og kasser i aluminium er et godt alternativ for de som ønsker et oppsett som tåler mye, varer lenge og krever lite vedlikehold.

I dagens transport- og offshoreindustri er sikkerhet et viktig fokusområde. Oppbevaring av verdisaker og farlige materialer under transport og i operasjon er en viktig del av denne sikkerheten. Det finnes et bredt utvalg av oppbevaringsløsninger på markedet, men det er ikke alltid enkelt å vite hvilken løsning som er best for akkurat ditt behov.

Hvordan få oppbevaringsløsninger som tåler krevende miljøer?

Offshore operasjoner og transportarbeid er ofte krevende på utstyr og infrastruktur. Det er viktig å ha godt utstyr for å sikre at operasjonene kan gjennomføres trygt og effektivt. Det er også viktig å ha gode løsninger for å sikre at utstyret er beskyttet mot skader og for å unngå tap av verdifulle eiendeler.

Det finnes mange forskjellige typer systemer for oppbevaring som er egnet for offshore operasjoner og transport. Disse inkluderer blant annet containere, lagringsenheter, skap og transportkasser. Hvilken type oppbevaringsløsning du bruker vil avhenge av hvilke typer eiendeler du skal oppbevare, hvor mye plass du har tilgjengelig, og hvor lett tilgjengelig utstyret skal være.

Skap, kiosker og MOB-skap i aluminium

En trygg og sikker oppbevaring av verdisaker er avgjørende for din bedrift og dine medarbeidere. Det er viktig å sikre at verdisakene blir skapt og transportert på en trygg og sikker måte. Men, det er ikke alltid like lett å finne et oppsett som passer akkurat til der du ønsker å ha utstyret ditt, eller som er utformet på en optimal måte med tanke på arbeidet som skal gjøres.

Aluminium er et perfekt materiale for tilvirkning av oppbevaringssystemer. Det er sterkt, slitesterkt og bestandig mot korrosjon. Det tåler også høye temperaturer, noe som er viktig i varme miljøer.

Skap og oppbevaring i aluminium kan enkelt tilpasses dine spesifikke behov med forskjellige innredninger, låser og beslag. De er enkle å montere og demontere, noe som gjør dem perfekte for bruk i transport-sammenheng.

Uendelige muligheter med Hytrans oppbevaringssystemer i aluminium

Våre oppbevaringsløsninger produseres i vårt 25 mm brede profilsystem og representerer samme fleksibilitet, styrke og holdbarhet som resten av vårt produktutvalg.

Alle våre skap blir skreddersydde til ditt spesifikke prosjekt, og du vil alltid få anledning til å vurdere 3D modeller og tegninger av skapet før produksjon.

Våre verktøykasser, skap og kabinetter gir trygge og gode forhold til personell og utstyr i krevende miljøer. Vi har blant annet levert våre produktløsninger til offshore industrien helt siden 80-tallet, som fortsatt yter den samme funksjon i dag.

Stort utvalg og fleksibel utforming

Vi fører et stort utvalg av aluminiumprofiler som gir store variasjonsmuligheter for skap- og oppbevaringsløsninger. Nedenfor ser du noen eksempler:

  • Kjemikalieoppbevaring
  • Transportkasser for utstyr
  • Gassflaskeoppbevaring
  • Verktøybod
  • Inspeksjonsbod
  • Forløperkasse

Med et bredt utvalg i profiler kan vi tilpasse løsningen etter dine ønsker og behov.

Les mer om våre oppbevaringsløsninger og opsjoner for utforming her.